Vi har gleden av å invitere deg til Birkenes Sparebanks Sommerkonsert!

Arrangementet er avklart med Kommuneoverlegen i Birkenes og Lillesand, Thor-Erling Engemyr. 

JO NESBØ OG LARS JONES KOMMER!
Sommerkorpset og Snelleklang varmer opp. 

Tid:  Fredag 20.august 2021 kl 19:00
Sted: Tobias Jorde på Birkeland

Konserten er gratis og åpen for alle.
Ta gjene med egen stol, teppe el.lign hvis du vi sitte godt på gresset forran scenen. Paraplyer oppfordrer vi til å bli liggende igjen hjemme. 

 

HVA MÅ JEG GJØRE FOR Å KOMME INN PÅ ÅRETS KONSERT?

  1. Resever din gratisbillett her http://tikkio.com/tickets/24048-gratiskonsert-jo-nesbo-og-lars-jones-pa-tobias-jorde
  2. Sjekk status på ditt koronapass ved å logge inn med BankID på www.helsenorge.no. Ditt koronapass må være grønt for å komme inn på konserten. 
  3. Fremvise din billettreservasjon og grønt Koronapass med personlig fremmøte i Fjordbrølteltet på Tobias Jorde. Da får du utlevert billettbånd som er gyldig billett inn på din kohort på konsertområdet. Billetteltet er åpent for utlevering av billettbånd torsdag 19.aug kl 19-21 og fredag 20.aug kl 12-19.

OBS! Barn under 18 år må ha egen billett og kunne fremvise grønt koronapass. Mer info i avsnittet "Barn" lengre nede på siden. 

 

HER FINNER DU MER UTFYLLENDE INFO PÅ TING DU KANSKJE LURER PÅ...

Grønt Koronapass
Alle som ønsker å gå på årets konsert fremlegge grønt Koronapass.

Grønt Koronapass får du hvis... 
1. du har tatt begge vaksinendosene.
2. du har tatt første vaksinedose for minst 3 uker siden.
3. du hurtigtester deg og får negativt testsvar, maks 24 timer før du skal inn på konserten.

Du kan sjekke status på ditt Koronapass ved å logge inn med BankID på www.helsenorge.no. 

Dersom du ikke har BankID, kan du ringe Helsetelefonen på tlf 815 55 015 og bestille ditt Koronapass tilsendt pr post. De har åpent mellom kl 08:00 - 15:30 mandag til fredag. Du må regne med at det tar ca 1 uke til du mottar passet i posten. Vær derfor ute i god tid. 

Reservering av billetter
Billettene er gratis, men på grunn av smittevernskravene må du reservere billetten(e) på forhånd slik at vi får registert deg og får tildet en kohort/sone på konsertområdet. Du kan resevere din(e) gratisbillett(er) her http://tikkio.com/tickets/24048-gratiskonsert-jo-nesbo-og-lars-jones-pa-tobias-jorde.

Man kan reservere inntil 6 billetter pr person. Den som reserverer billetter i sitt navn er ansvarlig for å oppgi kontaktinfo ved evt smittesporing i etterkant. 

OBS! Du vil få tilsendt din billettreservasjon på e-post. Denne reservasjonen veksles inn i et billettbånd. Det er altså ikke en gyldig billett i inngangen til konserten. For utlevering av billettbånd, se egen avsnitt "Utlevering av billetter" lengre ned på siden.   

Kohorter/soner
Hele konsertområdet gjerdes inne og det vil være vakthold ved inngangene. Det deles inn i 4 kohorter/soner og du vil kun få tilgang til 1 kohort hele kvelden. Alle kohortene har tilgang til scenekant. 

Manuelle billetter
Vi ønsker at så mange som mulig reserverer sine billetter i linken over. Det gjør jobben vår veldig mye enklere med tanke på å oppfylle kravene til registrering av publikum med kontaktinfo. I tillegg vil logitikken med utlevering av billettbånd gå mer effektivt. Vi er likevel inneforstått med at ikke alle våre konsertgjengere er like digitale, så derfor har vi en mulighet til å registrere deg manuelt.

Manuell billett kan du få ved henvendelse i Fjordbrølteltet på Tobias Jorde på følgende tidspunkter:
- Torsdag 19.aug fra kl 19:00 - 21:00
- Fredag 20.aug fra kl 12:00 - 19:00

Husk at det må fremvises grønt Koronapass. 

Utlevering av billetter
Billettbånd utleveres kun ved personlig fremmøte. Det vil si at du ikke kan hente billetter på vegne av andre, heller ikke egne barn. I tillegg til å fremvise enten forhåndreserverte digital billett eller manuelt registrerte billetter, det også fremvises grønt Koronapass. 

Billettbåndene får du i Fjordbrøl-teltet på Tobias Jorde i følgende tidsrom:
- Torsdag 19.aug fra kl 19:00 - 21:00
- Fredag 20.aug fra kl 12:00 - 19:00

Test-stasjon
Det etableres en hurtigtest-stasjon i Birkenes Sparebanks telt på Tobias Jorde. Test-stasjonen vil være åpen på følgende tidspunkter:
- Torsdag 19.aug fra kl 19:00 - 21:00 (pga få bookinger utgår mulighet for testing på tordag. Kun fredag som vil være åpen). 
- Fredag 20.aug fra kl 12:00 - 19:00

Man kan enten bestille time til testing eller stille seg i kø i teltets åpningstid. OBS! Denne testen er en enkel test. Kun en q-tips rett på innsiden av neseboret. Ingenting å frykte for hverken store eller små. 

Time til test kan du booke her: https://helserespons.no/timebok/codeword/medicsor

Testresultatene vil bli tilgjengelig på www.helsenorge.no innen 1 time etter utført test. For å se testsvaret, må man logge inn med BankID.
(dersom du ikke har mulighet for BankID-innlogging for å finne hurtigtestsvaret, kan du gi beskjed til tester i teltet).

Barn
Barn under 18 år må ha egen billett og må fremvise grønt koronapass. 

Voksne kan resevere inntil 6 billetter, feks for seg selv og egne barn. Det kan også ordnes manuelle billetter i billetteltet, men vi ber om at billettene reserveres digitalt (se link lengre oppe på siden) så langt det er mulig for å hindre store ansamlinger av folk i billetteltet. 

Mindreårige har i utgangspunktet ikke grønt koronapass, så sant de ikke er vaksinert eller har hatt korona siste 6 mnd. Barn som ikke har grønt koronapass, må hurtigteste seg. Svaret på testen vil foreligge innen 1 time på www.helsenorge.no. Foreldre som logger inn med BankID har tilgang til sine egne mindreåriges barns koronapass. 

Info om hurtigtest, se egen avsnitt lengre oppe på siden. 

Parkering
Vi gjør oppmerksom på at parkeringsplassen ved Coop Extra er forbeholdt butikken sine kunder. Benytt andre parkeringsplasser i sentrum, rundt banken evt på grusbanen i idrettsparken. 

Spørsmål?
Dersom det er spørsmål knyttet til billetter eller testing kan denne e-posten benyttes bankkonsert@gmail.com